پروژه کارآفرینی بهره برداری از معدن خاک نسوز(با ظرفیت 10000 تن در سال)

پروژه کارآفرینی بهره برداری از معدن خاک نسوز(با ظرفیت 10000 تن در سال) پروژه کارآفرینی بهره برداری از معدن خاک نسوز(با ظرفیت 10000 تن در سال)

دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 299 KB

تعداد صفحات : 27

بازدیدها : 172

برچسبها : طرح توجیهی پروژه کارآفرینی

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

پروژه کارآفرینی بهره برداری از معدن خاک نسوز(با ظرفیت 10000 تن در سال)در 27 صفحه ورد قابل ویرایش

پروژه کارآفرینی بهره برداری از معدن خاک نسوز(با ظرفیت 10000 تن در سال)در 27 صفحه ورد قابل ویرایش

 

- 1 مقدمه :


خاك نسوز یك ماده نسوز سیلیسی است كه pH اسیدی دارد، رطوبت می‌پذیرد و به‌خوبی به قالب در می‌آید تا در دمای بالا پخته شود و سخت گردد. نقطه‌ ذوب آن بالاتر از 1420 درجه سلسیوس و مرتبه آذرسنجی آن حدود 15 است.  خاك نسوز اساساً از كائولینیت با مقدار متغیری از Fe2O3 TiO2, SiO2, CaOتشكیل می‌شود و به‌طور تقریبی دارای 45 درصد آلومین و 54 درصد سیلیس است و به‌هنگام پختن تا حدود 10 درصد انقباض پیدا می‌كند.  خاك نسوز، بیشتر در بخش‌های زیرین رگه‌‌های زغالی یافت می‌شود و نسوز‌ها در این نوع معادن دارای آهن كمتری است، زیرا به‌علت وجود اسید‌های هومیك آهن آزاد می‌شود و از محیط بیرون می‌رود و تركیبات قلیایی فلدسپات‌ها نیز به‌صورت محلول در می‌آید و درون خاك نسوز باقی می‌ماند. خاك نسوز بیشتر در رسوبات آب شیرین یافت می‌شود . ویژگی مهم بسیاری از خاك‌های نسوز قابلیت خمیری شدن یا قابلیت جذب آب و تشكیل توده‌ای خمیری است كه بتواند به‌راحتی به‌شكل دلخواه قالب‌گیری شود. خمیر شوندگی خاك در اثر پخته شدن از میان می‌رود و رنگ خاك نسوز از زرد نخودی تا خاكستری تغییر می‌كند.  خاك‌های نسوز پلاستیك و نیمه‌پلاستیك از نظر ویژگی‌هایی نظیر پلاستیسیته، نسوزندگی و استحكام پیوند متغیرند، با افزودن مقدار كافی آب به آنها به‌صورت توده‌ای پلاستیك در آمده و قابل كار كردن می‌شوند، انواع مرغوب آن دارای E.C.P 26 تا 33 است و عموماً مقدار كمی ناخالصی آهن و عناصر قلیایی دارند. 

 

1 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

بهره برداری از معدن خاک نسوز

 

محل اجرا :

 

 

1 3 مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

 

 

 

 

 

1 4 دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که بهره برداری از معدن خاک نسوز می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی و معدنی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

 

1 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

1 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 9 نفر میباشد .

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از  محل بهره برداری از معدن خاک نسوز

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز بهره برداری از معدن خاک نسوز به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

 

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش معدن و سنگ های معدنی نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین معدنی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید